Recept

Paprikové lusky se sardelovou náplní

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 12447
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

0,5 ks Cibule
30 g Máslo čerstvé
2 ks Paprikové lusky čerstvé
1 ks Petržel - nať
1 ks Rajčata
1 polévková lžíce Sardelová pasta
2 ks Vejce slepičí
300 ml Voda pitná
40 g Žervé

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 149 kcal
Kilojoule 623kJ
1% Sacharidy 5 g
16% Tuky 12 g
2% Sodík 46 mg
9% Bílkoviny 5 g

Paprikové lusky se sardelovou náplní postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme.

2

Omyté papriky podélně rozkrojíme, zbavíme semen, omyjeme pod tekoucí vodou a necháme okapat.

3

Změklé máslo utřeme se žervé, přidáme uvařená vejce rozmačkaná na kaši, sardelovou pastu a vše ušleháme. Nakonec vmícháme drobně nakrájenou cibuli.

4

Směsí naplníme připravené půlky paprik, ozdobíme je dílky rajčete a snítkou petrželky a dáme vychladit.

Poznámka

Podáváme se slaným pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept