Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 12449
Kategorie: Zelenina

Ingredience

60 g Anglická slanina
1 ks Cibule
1 špetka Kmín celý
800 g Patison
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
4 polévková lžíce Sýr Ementál (Primátor)
8 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 336 kcal
Kilojoule 1 407kJ
3% Sacharidy 10 g
30% Tuky 23 g
19% Sodík 389 mg
41% Bílkoviny 23 g

Patizony s vejci postup přípravy receptu:

1

Patizony očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky.

2

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na rozškvařené slanině nakrájené na kostičky, přidáme patizony, sůl, pepř a kmín. Dusíme doměkka.

3

Podušené patizony zalijeme rozšlehanými vejci, osolíme a mícháme, až se vejce srazí.

4

Na talířích pokrm posypeme nastrouhaným sýrem a jemně nakrájenou pažitkou.

Poznámka

Podáváme s opečenými bramborami a zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept