Jednoduchý recept

Karotka dušená

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12459

Ingredience

750 g Karotka
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 hrst Petržel - nať
1 špetka Sůl
250 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 139 kcal
Kilojoule 583kJ
5% Sacharidy 19 g
9% Tuky 6 g
20% Sodík 407 mg
7% Bílkoviny 4 g

Karotka dušená postup přípravy receptu:

1

Omytou karotku nakrájíme na stejně velké hranolky, vložíme na rozehřáté máslo, osolíme a podlijeme vývarem.

2

Přikryté dusíme 10 minut, šťáva se téměř vydusí, přidáme nasekanou petrželovou nať a lehce protřeseme.

Poznámka

Karotku podáváme k masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept