Jednoduchý recept

Ďábelská topinka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 1246

Ingredience

0,5 ks Celer bulvový
750 g Cibule
0,5 ks Cuketa
5 ks Feferony
400 g Hovězí ve vlastní šťávě
1 kg Paprikové lusky čerstvé
1 kg Rajčata
300 g Sádlo škvařené
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 350 kcal
Kilojoule 1 465kJ
4% Sacharidy 16 g
39% Tuky 29 g
1% Sodík 28 mg
15% Bílkoviny 9 g

Ďábelská topinka postup přípravy receptu:

1

Očištěnou zeleninu nakrájíme, celer nastrouháme.

2

Na sádle a cibuli osmahneme celer, pak přidáme ostatní zeleninu. Vaříme, než se odpaří přebytečná voda.

3

Přidáme konzervované maso a povaříme 10 minut.

4

Naplníme sklenice a zavaříme při 90 stupních zhruba 20 minut.

Poznámka

Směs mažeme na topinky nebo toasty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept