Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 12475

Ingredience

1 ks Bobkový list
100 g Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
400 g Filé z aljašské tresky
1 kávová lžička Hořčice
100 g Jablka
1 kávová lžička Kari koření
100 g Majonéza
100 g Okurky
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1,5 kávová lžička Sůl
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 280 kcal
Kilojoule 1 170kJ
2% Sacharidy 7 g
27% Tuky 20 g
21% Sodík 417 mg
33% Bílkoviny 18 g

Rybí salát karí postup přípravy receptu:

1

Do malého množství osolené vařící vody s pepřem a bobkovým listem dáme vařit porce filé asi na 10 minut. Uvařené filé vyjmeme a necháme vychladnout.

2

Majonézu smícháme s oloupanými, nastrouhanými jablky a okurkami, jemně nakrájenou cibulí, citronovou šťávou, solí, hořčicí a karí kořením. Nakonec přidáme filé nakrájené na kousky a vše ještě promícháme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept

Tip z našeho eshopu VseNaVareni.cz