Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12481
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
25 g Křen
150 g Majonéza
0,5 kávová lžička Sůl
5 ks Vejce slepičí
800 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 292 kcal
Kilojoule 1 220kJ
0% Sacharidy 1 g
39% Tuky 29 g
16% Sodík 313 mg
13% Bílkoviny 7 g

Malínská vejce postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo a necháme vychladnout. Oloupeme je, nakrájíme na tenké plátky a osolíme.

2

Vejce upravíme na talířky a přelijeme majonézou ochucenou solí, citronovou šťávou a nastrouhaným křenem.

3

Podáváme jako studený předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept