Recept

Kapustový nákyp s uzeným masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12501

Ingredience

600 g Kapusta hlávková
125 ml Mléko polotučné
100 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
120 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
200 g Uzené maso vařené
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 723 kcal
Kilojoule 3 027kJ
9% Sacharidy 32 g
77% Tuky 58 g
24% Sodík 480 mg
32% Bílkoviny 18 g

Kapustový nákyp s uzeným masem postup přípravy receptu:

1

Očištěnou kapustu uvaříme do poloměkka.

2

Máslo utřeme se žloutky, přidáme strouhanku pokropenou mlékem, drobně nakrájené uzené maso, kapustu, sůl a pepř. Nakonec lehce vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků.

3

Nákyp pečeme ve vymaštěné a strouhankou vysypané nákypové formě asi 30 minut.

4

Podáváme s různými saláty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept