Recept

Broskve plněné mletým krůtím masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 12527
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 špetka Chilli koření mleté
1 špetka Kari koření
400 g Kompot broskvový
1 špetka Koriandr mletý
200 g Krůtí maso
2 polévková lžíce Olej stolní
2 polévková lžíce Omáčka sójová
1 ks Pažitka
1 špetka Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 177 kcal
Kilojoule 739kJ
6% Sacharidy 22 g
7% Tuky 5 g
2% Sodík 41 mg
22% Bílkoviny 13 g

Broskve plněné mletým krůtím masem postup přípravy receptu:

1

Kompotované broskve necháme okapat. Vařené (nebo pečené) krůtí maso jemně umeleme.

2

Na oleji zpěníme kari koření, přidáme je k masu s ostatním kořením a vmícháme sójovou omáčku. Vše dobře promícháme.

3

Z vláčné hmoty tvarujeme 4 bochánky, které vložíme do půlek broskví. Mírně je podlijeme šťávou z kompotu a sójovou omáčkou, ozdobíme pažitkou a necháme vychladit.

4

Podáváme jako studený předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept