Recept

Pomazánka z pečeného vepřového masa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 12529

Ingredience

1 ks Cibule
60 g Máslo čerstvé
1 ks Oregano čerstvé
250 g Vepřové maso pečené
2 stroužek Česnek
1 ks Řeřicha

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 483 kcal
Kilojoule 2 020kJ
2% Sacharidy 7 g
60% Tuky 45 g
1% Sodík 12 mg
23% Bílkoviny 13 g

Pomazánka z pečeného vepřového masa postup přípravy receptu:

1

Pečené maso jemně umeleme, přidáme změklé máslo a vše našleháme.

2

Potom přidáme prolisovaný česnek, jemně nakrájenou cibuli a oregano a dobře promícháme. Pomazánku necháme v chladu odležet.

3

Před podáváním ji posypeme nasekanou řeřichou.

Poznámka

Podáváme s tmavým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept