Recept

Pomazánka z vařeného hovězího masa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 12530

Ingredience

8 krajíc Chléb samožitný
1 ks Cibule
250 g Hovězí maso vařené
2 polévková lžíce Hořčice kremžská
60 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 244 kcal
Kilojoule 1 020kJ
2% Sacharidy 6 g
24% Tuky 18 g
7% Sodík 136 mg
28% Bílkoviny 16 g

Pomazánka z vařeného hovězího masa postup přípravy receptu:

1

Uvařené maso nakrájíme na kousky a umeleme najemno. Přidáme změklé máslo a našleháme. Potom přidáme hořčici, prolisovaný česnek, podle chuti sůl a vše promícháme.

2

Pomazánku necháme v chladu odležet.

3

Podáváme na krajících chleba a sypeme nasekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept