Pomazánka z vařeného hovězího masa - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pomazánka z vařeného hovězího masa
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 25 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | ruze |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (20%) |
ID receptu: | 12530 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
2 stroužek | Česnek |
8 krajíc | Chléb samožitný |
1 ks | Cibule |
2 polévková lžíce | Hořčice kremžská |
250 g | Hovězí maso vařené |
60 g | Máslo čerstvé |
1 polévková lžíce | Pažitka |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 80,5mg |
Draslík | 71,9mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 4,4mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 17,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Cibule, Pažitka, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Chléb samožitný, Hořčice kremžská, Hovězí maso vařené, Máslo čerstvé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pomazánka z vařeného hovězího masa postup přípravy receptu:
1 | Uvařené maso nakrájíme na kousky a umeleme najemno. Přidáme změklé máslo a našleháme. Potom přidáme hořčici, prolisovaný česnek, podle chuti sůl a vše promícháme. |
2 | Pomazánku necháme v chladu odležet. |
3 | Podáváme na krajících chleba a sypeme nasekanou pažitkou. |