Recept

Špagety s mletým skopovým masem po srbsku

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12534
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

6 stroužek Česnek
1 ks Cibule
174 g Kečup
3 polévková lžíce Olej stolní
2 ks Paprikové lusky čerstvé
300 g Skopová plec
300 g Špagety, Makarony
1 kávová lžička Sůl
100 g Sýr Čedar
3 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 651 kcal
Kilojoule 2 724kJ
21% Sacharidy 74 g
37% Tuky 27 g
19% Sodík 386 mg
45% Bílkoviny 25 g

Špagety s mletým skopovým masem po srbsku postup přípravy receptu:

1

Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme umleté maso, osmahneme je a osolíme. Dusíme asi 25 minut.

2

Omyté papriky zbavené jádřinců pokrájíme na proužky, přidáme k masu, ještě 5 minut podusíme. Maso ochutíme prolisovaným česnekem a přilijeme tolik kečupu, aby vznikla hustší omáčka.

3

V osolené vařící vodě uvaříme špagety, scedíme je, promastíme olejem. Rozdělíme na nahřáté talíře, poklademe masovou omáčkou a povrch posypeme nastrouhaným sýrem.

4

Podáváme se zeleninovým salátem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept