Recept

Penne s mletým masem a fazolemi

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12535
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
200 g Fazole vařené
1 ks Rozmarýn čerstvý
50 g Slanina vepřová
3 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
100 g Těstoviny Penne
200 g Vepřové maso mleté
0,1 l Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 413 kcal
Kilojoule 1 730kJ
11% Sacharidy 39 g
23% Tuky 17 g
19% Sodík 381 mg
34% Bílkoviny 19 g

Penne s mletým masem a fazolemi postup přípravy receptu:

1

Na části drobně nakrájené slaniny zpěníme kolečka cibule, přidáme mleté maso a osmahneme je. Osolíme, okořeníme, podlijeme vínem a dusíme 25 - 30 minut.

2

Dušené maso ochutíme prolisovaným česnekem, prohřejeme s uvařenými fazolemi.

3

Ve vařící osolené vodě uvaříme těstoviny a scedíme je.

4

Na zbylé slanině osmahneme strouhanku a promícháme ji s těstovinami. Rozdělíme je na talíře a poklademe masovou směsí.

5

Podáváme se salátem z čerstvé zeleniny.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept