Recept

Polévka z mletého masa s bramborami na víně

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 12536
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

400 g Brambory
1 ks Bylinky čerstvé - svazek
1 ks Cibule
500 g Hovězí maso přední
4 polévková lžíce Olej stolní
2 ks Paprikové lusky čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
4 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
2 dl Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 347 kcal
Kilojoule 1 451kJ
6% Sacharidy 22 g
15% Tuky 11 g
16% Sodík 326 mg
54% Bílkoviny 30 g

Polévka z mletého masa s bramborami na víně postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kousky a nahrubo umeleme.

2

Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme maso, osmahneme je a osolíme. Zalijeme horkou vodou a dusíme téměř do měkka.

3

Očištěnou zeleninu omyjeme, brambory pokrájíme na kostičky, papriky zbavené jádřinců rozkrájíme na proužky. Spařená rajčata oloupeme a krájíme na čtvrtky.

4

Brambory se zeleninou přidáme k masu, vložíme svazek bylinek, zalijeme vínem a dusíme doměkka.

5

Poté bylinky vyjmeme, polévku podle potřeby zředíme horkou vodou, přisolíme a posypeme nasekanou petrželkou.

6

Podáváme s chlebem nebo s pečivem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept