Recept

Polévka s mletým masem a fazolemi

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12537
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

3 stroužek Česnek
1 ks Cibule
200 g Fazole bílé
400 g Hovězí maso přední
1 špetka Majoránka
3 polévková lžíce Olej stolní
1 polévková lžíce Petržel - nať
4 polévková lžíce Protlak rajčatový
2 ks Saturejka
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 288 kcal
Kilojoule 1 204kJ
10% Sacharidy 37 g
9% Tuky 6 g
10% Sodík 193 mg
42% Bílkoviny 23 g

Polévka s mletým masem a fazolemi postup přípravy receptu:

1

Fazole propláchneme, namočíme a uvaříme v téže vodě do měkka.

2

Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli. Omyté maso nakrájíme na kousky, nahrubo umeleme a osmahneme na cibuli. Osolíme, podlijeme horkou vodou a dusíme téměř do měkka.

3

Potom přidáme saturejku, protlak, uvařené fazole a majoránku. Zředíme trochou horké vody a vše povaříme.

4

Saturejku vyjmeme, polévku přisolíme, ochutíme utřeným česnekem a posypeme nasekanou petrželkou.

5

Podáváme s chlebem nebo s pečivem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept