Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 12542
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
3 polévková lžíce Olej stolní
4 polévková lžíce Omáčka sójová
2 ks Pažitka
1 kávová lžička Sůl
200 g Vepřové maso libové
100 g Žampiony - sterilované

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 309 kcal
Kilojoule 1 294kJ
3% Sacharidy 11 g
26% Tuky 20 g
30% Sodík 605 mg
43% Bílkoviny 24 g

Mletý steak po čínsku postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kousky, zakapeme sójovou omáčkou a necháme v chladu asi hodinu odležet.

2

Poté maso umeleme, osolíme a promícháme s 2 lžícemi studené vody. Vytvarujeme 2 steaky, na části oleje je opečeme po obou stranách.

3

Okapané žampiony pokrájíme na větší kousky, na zbylém oleji je prohřejeme a ochutíme sójovou omáčkou.

4

Upečené steaky přendáme na nahřáté talíře, navršíme na ně houbovou směs, posypeme nasekaným česnekem a ozdobíme pažitkou.

5

Podáváme s dušenou rýží a salátem z čerstvé zeleniny.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept