Jednoduchý recept

Mletý steak po italsku

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 12548

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
2 ks Meduňka
50 g Mozzarella
1 kávová lžička Olej olivový
4 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
250 g Telecí kýta
50 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 423 kcal
Kilojoule 1 772kJ
2% Sacharidy 7 g
35% Tuky 27 g
32% Sodík 639 mg
68% Bílkoviny 38 g

Mletý steak po italsku postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kousky a najemno umeleme. Osolíme je, opepříme a zformujeme do dvou steaků. Maso opečeme v horkém oleji po obou stranách.

2

Omytá rajčata osušíme, nakrájíme na dílky a pokapeme citronovou šťávou a olivovým olejem.

3

Steaky přendáme na nahřáté talíře a obložíme mozzarellou nakrájenou na plátky, překrojeným plátkem šunky, dílky rajčat a meduňkou.

4

Podáváme se špagetami nebo s toastovým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept