Recept

Rychlá pánev s mletým masem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12549

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Kečup
2 polévková lžíce Olej olivový
1 ks Oregano čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
200 g Rýže dušená
50 g Sýr Gouda 45%
150 g Vepřové maso pečené
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 679 kcal
Kilojoule 2 840kJ
11% Sacharidy 38 g
63% Tuky 47 g
11% Sodík 215 mg
42% Bílkoviny 24 g

Rychlá pánev s mletým masem postup přípravy receptu:

1

Na oleji zpěníme na kolečka nakrájenou cibuli a nasekaný česnek.

2

Přidáme umleté vepřové (nebo drůbeží) maso, oregano, nasekanou bazalku a petrželku, dušenou rýži, sůl a pepř. Podle potřeby přilijeme trochu vývaru a vše v pánvi podusíme.

3

Pokrm upravíme na talíře, posypeme nastrouhaným sýrem a pokapeme kečupem.

4

Podáváme se zeleninovým salátem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept