Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12554
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Hořčice
300 g Maso mleté - mix
4 polévková lžíce Mouka sójová plnotučná
100 ml Olej stolní
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 542 kcal
Kilojoule 2 268kJ
2% Sacharidy 6 g
67% Tuky 50 g
14% Sodík 277 mg
30% Bílkoviny 17 g

Vejce v mletém mase postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme na hniličko, oloupeme a obalíme v nasekaných natích, smíchaných s hořčicí.

2

Mleté maso promícháme se solí, pepřem, jemně nakrájenou cibulí a prolisovaným česnekem. Podle potřeby zahustíme sójovou moukou.

3

Směs rozdělíme na 4 díly, v každém obalíme vejce, v horkém oleji je zvolna osmažíme.

4

Hotová vejce rozkrojíme a upravíme na mísu.

Poznámka

Podáváme s bramborovým salátem. Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept