Recept

Rattatouille s mletým masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 12558

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
1 ks Cibule
1 ks Cuketa
200 g Hovězí maso vařené
1 polévková lžíce Koriandr čerstvý
1 ks Lilek
4 polévková lžíce Olej olivový
2 ks Paprikové lusky čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
6 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
4 stroužek Česnek
1 polévková lžíce Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 154 kcal
Kilojoule 644kJ
4% Sacharidy 16 g
8% Tuky 6 g
10% Sodík 205 mg
26% Bílkoviny 15 g

Rattatouille s mletým masem postup přípravy receptu:

1

Očištěnou zeleninu omyjeme, papriky zbavíme jádřinců, rajčata spaříme a oloupeme. Lilek i cuketu nakrájíme na kostičky, papriky na proužky, rajčata také na plátky.

2

Na oleji zpěníme na kolečka pokrájenou cibuli, přidáme lilek, cuketu a osmahneme. Dále přidáme papriku, rajčata, podusíme a osolíme. Nakonec přidáme mleté maso, nasekané natě, chvíli podusíme a vše ochutíme prolisovaným česnekem. Povrch posypeme nakrájenými natěmi.

3

Podáváme s bílým pečivem nebo s chlebem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept