Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 12560

Ingredience

8 ks Cibule
200 g Kuřecí maso vařené
1 polévková lžíce Olej stolní
1 ks Petržel - nať
100 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
0,5 l Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 419 kcal
Kilojoule 1 755kJ
6% Sacharidy 20 g
18% Tuky 13 g
31% Sodík 613 mg
47% Bílkoviny 26 g

Plněné cibule postup přípravy receptu:

1

Cibule oloupeme, povaříme ve vývaru 8 minut a scedíme. Z vychladlých cibulí vymačkáme vnitřní dužinu.

2

Kuřecí (nebo vepřové) maso jemně umeleme a osolíme. Petržel (nebo yzop, bazalku apod.) nasekáme, přidáme k masu spolu s vejcem a částí nastrouhaného sýru, naplníme do cibulí.

3

Do zapékací mísy vymaštěné olejem vložíme vymačkanou dužinu, poklademe ji plněnými cibulemi, posypeme zbylým sýrem a zapečeme.

4

Podáváme s různě upravenými bramborami a zeleninovým salátem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept