Bešamelová pomazánka - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Bešamelová pomazánka
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | svisla |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (24%) |
ID receptu: | 12565 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
250 ml | Bešamel |
1 kávová lžička | Hořčice |
1 špetka | Paprika mletá sladká |
50 g | Šunka dušená |
4 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
20% Kalorie 396 kcal
Kilojoule 1 657kJ
4% Sacharidy 14 g
37% Tuky 27 g
30% Sodík 605 mg
43% Bílkoviny 24 g
Uhlovodany | 12g |
---|---|
Cholesterol | 511,9mg |
Draslík | 352,8mg |
Vláknina | 761,8mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,1mg |
Vitamín E | 1,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bešamel, Paprika mletá sladká, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice, Šunka dušená mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Bešamelová pomazánka postup přípravy receptu:
1 | Natvrdo uvařená vejce vložíme do mixéru, po částech přiléváme prochladlý bešamel, nakrájenou šunku a špetku mleté papriky. |
2 | Pomazánku mažeme na krajíce chleba a podáváme. |
Poznámka
Servírujeme studené.