Jednoduchý recept

Hrušky v karamelu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12567

Ingredience

120 g Cukr krupice
5 ks Hrušky
20 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Skořice mletá

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 151 kcal
Kilojoule 630kJ
11% Sacharidy 38 g
1% Tuky 1 g
0% Sodík 0 mg
1% Bílkoviny 1 g

Hrušky v karamelu postup přípravy receptu:

1

Velké, dobře zralé hrušky omyjeme, odstopkujeme a urovnáme do mísy z varného skla.

2

Z cukru připravíme na pánvi světlý karamel, nalijeme jej na hrušky. Přidáme kousek másla, trochu skořice a hrušky mírně podlijeme vodou.

3

V mírně vyhřáté troubě pečeme do měkka.

4

Podáváme teplé, polévané vlastním výpekem a karamelem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept