Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 12579
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
3 kávová lžička Hořčice
500 g Hovězí roštěnka níz. peč.
30 g Kapary sterilované
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
30 g Sádlo škvařené
50 g Slanina vepřová
0,3 l Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 518 kcal
Kilojoule 2 169kJ
2% Sacharidy 7 g
54% Tuky 41 g
29% Sodík 588 mg
53% Bílkoviny 30 g

Švédské roštěnky postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, okraje nařízneme. Maso osolíme, opepříme, vložíme na cibuli zpěněnou na slanině i sádle. Roštěnky po obou stranách osmahneme, zalijeme vodou, přidáme hořčici a kapary. Vše dusíme, až budou roštěnky měkké a tekutina odpařená.

2

Maso necháme osmahnout, poté je podlijeme kyselou smetanou s rozkvedlanou moukou. Omáčka má být pikantní, nakyslá.

3

Podáváme s houskovým knedlíkem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept