Recept

Hovězí jazyk pečený se sardelovým máslem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 12583

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Hovězí jazyk
100 g Máslo čerstvé
6 ks Sardelové řezy
50 g Slanina vepřová
2 polévková lžíce Strouhanka

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 461 kcal
Kilojoule 1 930kJ
2% Sacharidy 6 g
49% Tuky 37 g
131% Sodík 3 g
45% Bílkoviny 25 g

Hovězí jazyk pečený se sardelovým máslem postup přípravy receptu:

1

Polovinu másla utřeme se sardelovými řezy, přidáme citronovou šťávu a směsí potřeme uvařený hovězí jazyk.

2

Zbylé máslo rozpálíme, přidáme jemně nakrájenou cibuli, osmahneme a vložíme jazyk. Podlijeme trochou vývaru a dusíme. Povrch posypeme strouhankou a zapečeme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept