Recept

Telecí brzlík dušený na paprice

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 12589
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
80 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Sůl
500 g Telecí brzlík

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 284 kcal
Kilojoule 1 189kJ
1% Sacharidy 3 g
27% Tuky 20 g
14% Sodík 279 mg
39% Bílkoviny 22 g

Telecí brzlík dušený na paprice postup přípravy receptu:

1

Očištěný brzlík povaříme v osolené vodě 5 minut, ponoříme do studené vody a necháme okapat.

2

Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přisypeme mletou papriku a osmahneme. Přidáme na kousky pokrájený brzlík, podusíme ve vlastní šťávě a podlijeme. Dusíme do měkka.

3

Šťávu necháme vysmahnout, zaprášíme moukou, opražíme, podlijeme a dodusíme.

4

Podáváme s nočky, vařenými bramborami nebo s těstovinami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept