Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 12593
Kategorie: Maso

Ingredience

40 g Cibule
1200 g Kachna mražená
1 kávová lžička Kmín celý
40 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
250 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 812 kcal
Kilojoule 3 397kJ
1% Sacharidy 4 g
103% Tuky 77 g
7% Sodík 137 mg
46% Bílkoviny 26 g

Kachna v kyselém zelí postup přípravy receptu:

1

Kachnu očistíme, omyjeme a nakrájíme na porce.

2

Na sádle zpěníme jemně pokrájenou cibuli, vložíme kousky kachny a dusíme do měkka.

3

K měkkému masu přidáme okmínované kysané zelí, společně dodusíme.

4

Podáváme s knedlíky nebo s vařenými bramborami.

Poznámka

Servírujeme teplé. Stejným způsobem připravíme i husu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept