Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 12595
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

30 g Cibule
250 g Játra husí
20 g Máslo čerstvé
60 g Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
2 polévková lžíce Víno madeira

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 533 kcal
Kilojoule 2 229kJ
3% Sacharidy 11 g
58% Tuky 43 g
15% Sodík 301 mg
37% Bílkoviny 21 g

Husí játra s vínem postup přípravy receptu:

1

Očištěná játra nakrájíme na silnější plátky, obalíme lehce v mouce a zprudka opečeme na sádle. Přidáme jemně pokrájenou cibuli a zvolna dusíme pod pokličkou.

2

Měkká játra vyjmeme na nahřátou mísu, sebereme sádlo a přilijeme víno. Omáčku chvíli povaříme.

3

Nakonec přidáme kousek másla, omáčku už nevaříme, nalijeme ji na játra.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept