Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 12599

Ingredience

20 g Celer bulvový
30 g Cibule
650 g Holub
2 ks Hřebíček
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Máslo čerstvé
3 ks Nové koření celé
4 ks Pepř černý celý
40 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 686 kcal
Kilojoule 2 871kJ
8% Sacharidy 27 g
16% Tuky 12 g
19% Sodík 387 mg
64% Bílkoviny 36 g

Holubi na divoko postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté holuby protáhneme na prsíčkách proužky slaniny, osolíme, svážeme, vložíme na zpěněnou cibuli s máslem dusit.

2

Přidáme očištěný, nakrájený celer, pepř, nové koření, hřebíček a očištěné holubí vnitřnosti.

3

Měkké holuby vyjmeme, šťávu zahustíme lžičkou mouky, povaříme a přecedíme.

4

Do omáčky vložíme holuby a prohřejeme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept