Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 12604

Ingredience

1 ks Bobkový list
50 g Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
4 kávová lžička Hořčice
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
80 g Máslo čerstvé
2 ks Nové koření celé
4 ks Pepř černý celý
1 kávová lžička Sůl
1 kg Treska aljašská
0,5 l Voda pitná
50 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 251 kcal
Kilojoule 1 052kJ
6% Sacharidy 22 g
6% Tuky 5 g
13% Sodík 263 mg
60% Bílkoviny 34 g

Treska na hořčici postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a omytou rybu naporcujeme, osolíme, potřeme hořčicí.

2

Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, vložíme na ní porce tresky, po obou stranách je rychle opečeme. Podlijeme vývarem ze zeleniny a koření. Zvolna dusíme asi 15 minut.

3

Porce ryby vyjmeme, omáčku zahustíme moukou, rozmíchanou v troše studené vody, několik minut povaříme.

4

Hotovou omáčku nalijeme na rybu.

5

Podáváme s vařenými bramborami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept