Recept

Treska smažená v těstíčku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 12606

Ingredience

0,3 l Mléko polotučné
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
150 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl
1200 g Treska aljašská
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 456 kcal
Kilojoule 1 907kJ
4% Sacharidy 14 g
33% Tuky 25 g
15% Sodík 298 mg
74% Bílkoviny 42 g

Treska smažená v těstíčku postup přípravy receptu:

1

Do mléka rozkvedláme vejce a tolik mouky, aby vzniklo řidší těstíčko.

2

Očištěnou rybu naporcujeme, osolíme a namáčíme v těstíčku. Porce ihned vkládáme do rozpáleného másla a smažíme.

3

Podáváme s vařenými bramborami nebo s bramborovou kaší.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept