Recept

Tykev smažená v těstíčku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 12619

Ingredience

0,1 l Mléko polotučné
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
150 g Olej stolní
0,5 kávová lžička Sůl
500 g Tykev
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 180 kcal
Kilojoule 754kJ
7% Sacharidy 24 g
7% Tuky 6 g
7% Sodík 140 mg
16% Bílkoviny 9 g

Tykev smažená v těstíčku postup přípravy receptu:

1

Očištěnou tykev zbavíme jader a nakrájíme ji na kolečka o síle cca 1 cm.

2

Z vajec, mléka a mouky připravíme těstíčko, osolíme.

3

Kolečka tykve namáčíme do těstíčka a smažíme v rozpáleném oleji.

4

Podáváme s bramborovou kaší.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept