Jednoduchý recept

Tykev dušená na cibulce s vejci

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 12620

Ingredience

20 g Cibule
40 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Sůl
250 g Tykev
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 127 kcal
Kilojoule 531kJ
1% Sacharidy 3 g
15% Tuky 11 g
7% Sodík 139 mg
8% Bílkoviny 5 g

Tykev dušená na cibulce s vejci postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle.

2

Očištěnou, jader zbavenou a na kostičky pokrájenou tykev vložíme na zpěněnou cibulku, osolíme a dusíme do měkka.

3

Nakonec přilijeme rozkvedlaná vejce a necháme je srazit.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept