Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12621

Ingredience

60 g Cibule
1 kávová lžička Kmín celý
60 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
40 g Olej stolní
40 g Slanina vepřová
0,5 kávová lžička Sůl
200 g Tykev
0,1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 211 kcal
Kilojoule 881kJ
4% Sacharidy 15 g
20% Tuky 15 g
9% Sodík 186 mg
7% Bílkoviny 4 g

Zelí z tykve postup přípravy receptu:

1

Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme očištěnou, na nudličky rozkrájenou tykev, kmín, sůl a dusíme asi 5 minut. Potom zaprášíme moukou a zalijeme trochou vody.

2

Slaninu pokrájenou na kostičky rozškvaříme, přidáme mouku a připravíme světlou jíšku. Přidáme ji k tykvi, okyselíme, zalijeme zbylou vodou a povaříme asi 2 minuty.

3

Podáváme k masu.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept