Recept

Celer plněný mletým masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12642

Ingredience

4 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
250 g Maso mleté - mix
1 špetka Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Strouhanka
100 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 497 kcal
Kilojoule 2 077kJ
5% Sacharidy 17 g
56% Tuky 42 g
29% Sodík 589 mg
21% Bílkoviny 12 g

Celer plněný mletým masem postup přípravy receptu:

1

Celer oloupeme a uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Po prochladnutí odkrojíme vršek a lžičkou vydlabeme vnitřek.

2

Mleté maso podusíme na cibulce, drobně je nakrájíme, přisypeme trochu strouhanky, přidáme koření a vše spojíme vejcem. Nakonec přimícháme i vydlabané vnitřky celerů.

3

Směsí naplníme připravené celery, vložíme je na vymazaný pekáček, podlijeme a zapečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept