Jednoduchý recept

Pomazánka zvaná zelená hořčice

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 12645

Ingredience

2 ks Cibule
150 g Cukr krupice
2 kávová lžička Hořčičné semínko
0,3 l Ocet kvasný lihový
3 ks Paprikové lusky čerstvé
1 kg Rajčata
2 kávová lžička Sůl
400 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 112 kcal
Kilojoule 467kJ
7% Sacharidy 25 g
1% Tuky 1 g
8% Sodík 169 mg
4% Bílkoviny 2 g

Pomazánka zvaná zelená hořčice postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a omytou syrovou zeleninu umeleme a podusíme se solí, octem, cukrem a hořčičným semínkem 15-20 minut.

2

Směs napěchujeme do sklenic a uzavřeme nebo povážeme.

3

Pomazánku podáváme k vařeným masům nebo mažeme na chléb s máslem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept