Jednoduchý recept

Bramborák ze syrových a vařených brambor

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12652

Ingredience

8 ks Brambory
3 ks Brambory vařené
1 kávová lžička Majoránka
125 ml Mléko polotučné
100 g Mouka polohrubá
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
2 ks Vejce slepičí
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 300 kcal
Kilojoule 1 257kJ
15% Sacharidy 54 g
6% Tuky 4 g
10% Sodík 203 mg
23% Bílkoviny 13 g

Bramborák ze syrových a vařených brambor postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme, nastrouháme, vylouženou vodu slijeme a přelijeme horkým mlékem, aby brambory nečernaly. Přidáme česnek utřený se solí, rozšlehaná vejce, majoránku a nastrouhané vařené brambory. Dle potřeby zahustíme moukou.

2

Bramboráky pečeme v troubě v silnostěnném pekáči vymaštěném tuhým sádlem. Dobře vypékáme, aby byly silné kůrky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept