Recept

Bramborák s vepřovou krví

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12653

Ingredience

10 ks Brambory
1 ks Cibule
1 kávová lžička Majoránka
40 g Mouka pšeničná hrubá
20 ml Olej rostlinný
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
0,5 l Vepřová krev
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 297 kcal
Kilojoule 1 244kJ
10% Sacharidy 37 g
6% Tuky 4 g
4% Sodík 81 mg
53% Bílkoviny 30 g

Bramborák s vepřovou krví postup přípravy receptu:

1

Brambory oloupeme, nastrouháme, přidáme cibuli zpěněnou na sádle, rozkloktanou krev, mouku, prolisovaný česnek, osolíme a okořeníme.

2

Směs řádně promícháme, rozetřeme na vymaštěný pekáč a pečeme dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept