Jednoduchý recept

Zelí dušené s těstovinami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 12663
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Kmín celý
100 g Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
300 g Těstoviny vařené (průměr)
500 ml Voda pitná
1 ks Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 334 kcal
Kilojoule 1 396kJ
6% Sacharidy 21 g
34% Tuky 26 g
10% Sodík 204 mg
7% Bílkoviny 4 g

Zelí dušené s těstovinami postup přípravy receptu:

1

Očištěné zelí nakrouháme, podlijeme osolenou vodou a podusíme asi 10 minut. Scedíme je a necháme okapat.

2

Na oleji osmažíme jemně nakrájenou cibuli, přidáme zelí a dusíme doměkka. Osolíme, mírně opepříme a okmínujeme. Zelí dusíme bez podlévání.

3

K měkkému zelí přidáme uvařené, scezené těstoviny a pokrm ještě chvíli podusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept