Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12665

Ingredience

100 g Brambory
200 g Hrách loupaný
0,5 hrst Majoránka
500 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
100 g Uzené maso vařené
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

77% Kalorie 1,523 kcal
Kilojoule 6 374kJ
11% Sacharidy 39 g
191% Tuky 143 g
14% Sodík 271 mg
32% Bílkoviny 18 g

Hrachové karbanátky postup přípravy receptu:

1

Hrách namočíme (nejlépe přes noc), uvaříme doměkka a prolisujeme.

2

Do vzniklé kaše vmícháme nastrouhanou bramboru, koření, sůl, 1 vejce a trochu strouhanky. Nakonec přimícháme nasekané uzené maso.

3

Ze směsi tvarujeme na prkénku posypaném strouhankou karbanátky, potřeme je rozšlehaným vejcem, obalíme ve strouhance. Karbanátky smažíme na oleji po každé straně asi 4 minuty.

4

Podáváme se špenátem nebo salátem z kysaného zelí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept