Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 12668

Ingredience

500 g Houby čerstvé
1 špetka Kmín celý
0,5 l Mléko polotučné
60 g Máslo čerstvé
100 g Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
150 g Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 444 kcal
Kilojoule 1 856kJ
13% Sacharidy 48 g
27% Tuky 20 g
16% Sodík 329 mg
34% Bílkoviny 19 g

Houbové hašé postup přípravy receptu:

1

Očištěné, na kousky nakrájené houby dusíme na másle s kmínem doměkka.

2

Žemle nakrájené na plátky navlhčíme mlékem. Po 30 minutách k nim přidáme udušené houby, vejce a sůl. Podle potřeby přisypeme strouhanku a vše dobře promícháme.

3

Směs nalijeme do pekáče na rozpálené máslo a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept