Recept

Těstovinový nákyp s uzeným masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 12673
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

100 g Hrášek
1 kávová lžička Sůl
200 g Těstoviny čtyřvaječné
150 g Uzené maso vařené
3 ks Vejce slepičí
2,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 481 kcal
Kilojoule 2 011kJ
11% Sacharidy 40 g
37% Tuky 28 g
14% Sodík 281 mg
25% Bílkoviny 14 g

Těstovinový nákyp s uzeným masem postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme v osolené vodě, po okapání k nim přidáme kousek másla.

2

Do prochladlých těstovin přidáme na kostičky nakrájené uzené maso, hrášek, žloutky a pevný sníh ušlehaný z bílků.

3

Hmotu vložíme do vymazaného a strouhankou vysypaného pekáčku, pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 45 minut.

4

Upečený nákyp podáváme s dušenou zeleninou nebo zeleninovým salátem.

Poznámka

Pro přípravu pokrmu se nejlépe hodí makarony, kolínka nebo široké nudle.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept