Recept

Nákyp z masa a zeleniny v listovém těstě

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 12733

Ingredience

1 špetka Chilli koření mleté
1 ks Cibule
250 g Listové těsto
400 g Maso mleté - mix
3 polévková lžíce Mléko zahuštěné neslazené
2 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 ks Rozmarýn čerstvý
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
250 g Zeleninová směs jarní - mražená

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 626 kcal
Kilojoule 2 620kJ
9% Sacharidy 33 g
61% Tuky 46 g
12% Sodík 237 mg
37% Bílkoviny 21 g

Nákyp z masa a zeleniny v listovém těstě postup přípravy receptu:

1

Mleté maso promícháme se solí, paprikou a kořením, necháme 30 minut odležet v chladu.

2

Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme maso, sůl a podusíme 15 minut. Potom přidáme zeleninovou směs, ještě 5 minut dusíme.

3

Lístkové těsto rozválíme a vykrojíme z něj 2 placky o velikosti dna zapékací mísy. Jednu placku do mísy vložíme a zapečeme ve vyhřáté troubě. Navršíme na ni připravenou směs, zalijeme rozšlehanými vejci s mlékem, přikryjeme druhou plackou a propícháme vidličkou. Pokrm upečeme v dobře vyhřáté troubě.

4

Podáváme se zeleninovým nebo bramborovým salátem nebo pokapané kečupem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept