Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 12738

Ingredience

120 g Cukr moučkový
1 ks Cukr vanilka
250 g Fazole bílé
0,1 l Mléko polotučné
0,3 l Smetana 33% (šlehačka)
1 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 579 kcal
Kilojoule 2 424kJ
21% Sacharidy 76 g
32% Tuky 24 g
1% Sodík 14 mg
31% Bílkoviny 18 g

Fazolový krém postup přípravy receptu:

1

Předem namočené fazole uvaříme ve vodě do měkka.

2

Vychladlé fazole prolisujeme, přidáme cukr, vanilkový cukr, žloutek a podle potřeby zředíme trochou mléka.

3

Nakonec do krému lehce vmícháme ušlehanou smetanu.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept