Recept

Jemná nádivka do kuřete

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 12744

Ingredience

100 g Játra kuřecí
60 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,1 l Smetana 12% (konzumní)
120 g Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
3 ks Vaječný bílek slepičí
3 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 340 kcal
Kilojoule 1 423kJ
5% Sacharidy 18 g
31% Tuky 24 g
19% Sodík 380 mg
25% Bílkoviny 14 g

Jemná nádivka do kuřete postup přípravy receptu:

1

Máslo utřeme do pěny, poté přidáváme žloutky jeden po druhém. Vložíme omytá, nadrobno pokrájená kuřecí játra, strouhanku zvlhčenou smetanou, sůl, nasekanou petrželku, nakonec vmícháme sníh, ušlehaný z bílků.

Poznámka

Vkládáme do kuřete před pečením.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept