Jednoduchý recept

Těsto na obalování smažené zeleniny

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12748

Ingredience

4 polévková lžíce Mouka polohrubá
1 kávová lžička Olej stolní
0,1 l Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 45 kcal
Kilojoule 187kJ
1% Sacharidy 3 g
3% Tuky 2 g
1% Sodík 20 mg
4% Bílkoviny 2 g

Těsto na obalování smažené zeleniny postup přípravy receptu:

1

Vejce ušleháme, přidáme polovinu piva a tolik mouky, aby vzniklo hustší těsto, řádně rozmícháme a zředíme, aby bylo husté jako na těsto na kapání.

2

Zelenina určená ke smažení musí být suchá, proto ji po osolení obalujeme v mouce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept