Recept

Plněný moravský bochník

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12754

Ingredience

20 g Hrozinky
1 polévková lžíce Křen
0,1 ks Máslo čerstvé
80 g Ořechy vlašské
200 g Sýr Moravský bochník 45%
1 ks Sýr smetanový tavený 45%
1 špetka Sůl
20 g Švestky sušené

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 445 kcal
Kilojoule 1 861kJ
3% Sacharidy 11 g
50% Tuky 37 g
3% Sodík 60 mg
35% Bílkoviny 20 g

Plněný moravský bochník postup přípravy receptu:

1

V míse umícháme máslo s taveným sýrem do pěny. Přidáme sůl, nasekané ořechy, nastrouhaný křen, spařené rozinky a na nudličky nakrájené sušené švestky. Vše zlehka zamícháme.

2

Plátky sýra rozložíme těsně vedle sebe na alobal, potřeme připravenou směsí a zavineme do rolády. Zabalíme do alobalu, necháme v chladu ztuhnout.

3

Roládu krájíme na plátky a podáváme s pečivem.

Poznámka

Servírujeme studené. Použijeme plátkový moravský bochník.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept