Recept

Moravská vepřová žebírka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 12761

Ingredience

2 polévková lžíce Křen
50 g Máslo čerstvé
2 ks Okurky nakládané
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
100 g Uzené maso vařené
5 ks Vepřové kotlety
2 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 410 kcal
Kilojoule 1 716kJ
1% Sacharidy 4 g
44% Tuky 33 g
89% Sodík 2 g
40% Bílkoviny 22 g

Moravská vepřová žebírka postup přípravy receptu:

1

Omyté kotlety s kostí naklepeme, osolíme, opepříme, opečeme na oleji.

2

Okurky, uzené maso a sýr nakrájíme na nudličky, vše smícháme s nastrouhaným křenem.

3

Opečená žebírka vložíme na pekáček, posypeme připravenou směsí, podlijeme trochou vody. Na každé žebírko položíme kousek másla a pokrm zapečeme v troubě.

4

Žebírka podáváme s vařenými bramborami, podlitá výpekovou šťávou a posypaná petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept