Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12767
Kategorie: Maso

Ingredience

Náplň
0,3 ks Cibule
400 g Kuřecí maso vařené
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí
1 ks Žampiony čerstvé
Brukve plněné masem
8 ks Kedlubna
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 hrst Petržel - nať
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 619 kcal
Kilojoule 2 590kJ
13% Sacharidy 45 g
27% Tuky 20 g
32% Sodík 649 mg
118% Bílkoviny 67 g

Brukve plněné masem postup přípravy receptu:

1

Příprava náplně: jemně nakrájenou cibuli podusíme na másle, přidáme nasekaný žampión, posekanou petrželovou nať, osolíme a dusíme do měkka. Poté přidáme namleté maso i se šťávou, mírně podlijeme a podusíme 5 minut. Odstavíme z ohně a zamícháme žloutek.

2

Příprava brukví: oloupané brukve vydlabeme lžičkou, osolíme uvnitř i vně, naplníme připravenou směsí a vložíme do zapékací mísy na rozehřáté máslo.

3

Podáváme s bramborovou kaší nebo s bramborami dušenými s máslem a saláty.

Poznámka

Servírujeme teplé. Poznámky: podáváme-li brukve jako překrm, stačí nám pouze čtyři kusy, místo přílohy podáváme malé krajíčky bílého pečiva.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept