Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 12770

Ingredience

8 ks Kedlubna
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
1 polévková lžíce Tuk
1 ks Vaječný bílek slepičí
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 138 kcal
Kilojoule 577kJ
7% Sacharidy 24 g
3% Tuky 3 g
17% Sodík 344 mg
11% Bílkoviny 6 g

Brukve smažené postup přípravy receptu:

1

Brukve oloupeme, nakrájíme na plátky a uvaříme do poloměkka v malém množství osolené vody. Necháme okapat, poté obalíme v mouce, v rozšlehaných vejcích, ve strouhance a klademe do rozpáleného tuku.

2

Smažené brukve podáváme jako přílohu k telecí pečeni nebo jako samostatný pokrm s bramborovou kaší a saláty.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept